Συμμετοχή της ZEOLOGIC A.E.B.E. στο ARTEK Event 2016 – Διεθνές Συνέδριο για την υγιεινή σε περιοχές με ψυχρά κλίματα

Συμμετοχή της ZEOLOGIC A.E.B.E. στο 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Αειφορική Διαχείριση των στερεών αποβλήτων
Δεκέμβριος 17, 2017

Συμμετοχή της ZEOLOGIC A.E.B.E. στο ARTEK Event 2016 – Διεθνές Συνέδριο για την υγιεινή σε περιοχές με ψυχρά κλίματα

Συμμετοχή της ZEOLOGIC A.E.B.E. στο ARTEK Event 2016 – Διεθνές Συνέδριο για την υγιεινή σε περιοχές με ψυχρά κλίματα που διοργανώθηκε στο Sisimiut της Γροιλανδίας, μεταξύ 12 και 14 Απριλίου 2016

Η ZEOLOGIC A.E.B.E. συμμετείχε στις εργασίες του ARTEK Event 2016 – Διεθνές Συνέδριο για την υγιεινή σε περιοχές με ψυχρά κλίματα που διοργανώθηκε στο Sisimiut της Γροιλανδίας, μεταξύ 12 και 14 Απριλίου 2016, με την παρουσίαση εργασίας με τίτλο: «Municipal wastewater treatment process suitable for Arctic & Alpine environments».
Η παρουσίαση αυτή έγινε σε συνεργασία με τον Καθηγητή κύριο Πέτρο Γκίκα, του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Με την παρουσίαση αυτή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην επιστημονική κοινότητα η εφαρμογή της γεωχημικής μεθόδου επεξεργασίας GACS (Geochemical Active Clay Sediments) στην επεξεργασία αστικών λυμάτων και πως αυτή μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα σε περιοχές, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς και τα πλεονεκτήματά της για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.